Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt John de Bever over zijn Expeditie Robinson-avontuur

Nieuws

12 okt 2021, 14:32

John de Bever heeft zijn deelname aan Expeditie Robinson mentaal als heel zwaar ervaren. Dit vertelde de zanger maandagavond voor de camera van Shownieuws op de première van de nieuwe Nederlandse film Liefde Zonder Grenzen.

"Ik was heel veel afgevallen. Het leek wel of er een tractor over mijn gezicht had gereden, zo zag ik eruit." Toch smaakt zijn deelname naar meer... En verspreekt hij zich hier nu...?! Het hele gesprek met John is in de video hierboven te zien.

Veel kijkers hebben afgelopen zondag met grote verbazing gekeken naar Expeditie Robinson. De 'avonturen' van Rob Geus en John op afvallerseiland doen een hoop wenkbrauwen fronsen...

De tv-ster en de volkszanger bivakkeren al een tijdje op afvallerseiland, maar hoeven niet zoveel te doen om hun verblijf in Expeditie Robinson veilig te stellen. Sterker nog, helemaal niets. De twee brompotten, die weinig met elkaar gemeen lijken te hebben, hoeven niet te duelleren om in het spel te blijven. En dat vindt niet iedereen leuk. Op Twitter gaat het los na de uitzending van zondagavond...

Het is veel kijkers ook opgevallen dat de zanger niet goed hoort, zo is in de video hieronder te zien.

Nieuwe single John de Bever
1:04
Nieuwe single John de Bever

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.