Terug

Volg Shownieuws

Dochter Daniëlle van 't Schip deelt aandenken aan overleden moeder

Nieuws

27 dec 2023, 10:37

Estelle van 't Schip, de dochter van Daniëlle en John, heeft een mooi aandenken aan haar overleden moeder (zie haar eerbetoon in de video hierboven) gekregen. Dat deelt zij op Instagram.

Tijdens de feestdagen kreeg Estelle een ketting van haar broer Davey, die onlangs trouwde (zie video hieronder), cadeau. Op de hanger is de vingerafdruk van haar moeder gegraveerd. Estelle deelt er een foto van op sociale media, waarop ook een foto te zien is van de twee samen. "Mooiste cadeau ooit", schrijft ze erbij.

De tekst gaat verder onder de foto.

Moeilijke periode

Onlangs liet haar vader zich nog uit over de tijd na het overlijden van Daniëlle. Kort na de uitvaart begon John als interim-trainer bij Ajax. "Sommigen zullen denken dat het te snel is. Dat snap ik, maar het ziekteproces duurde twee jaar", vertelde hij in het Parool. "We wisten dat het moment van overlijden eraan kwam."

"En mijn vrouw wilde graag dat ik na haar dood weer aan het werk ging", vervolgde hij. "Ze vond dat ik dat tijdens haar ziekbed al moest doen, maar dat wilde ik niet. Toen wilde ik er voor haar zijn.” Het helpt hem daarbij ook met zijn rouwverweking.

Ernstig ziek

Daniëlle van 't Schip liet vorig jaar september weten ernstig ziek te zijn. Zij kreeg toen de diagnose uitgezaaide endeldarmkanker. Daniëlle bleef altijd positief, ondanks de zware mededelingen die ze kreeg. Ze is 55 jaar geworden.

Zoon John van 't Schip getrouwd
1:28
Zoon John van 't Schip getrouwd

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.