Terug

Volg Shownieuws

Doet dit koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island?

Nieuws

21 jan 2023, 14:49

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, is pas geleden opgenomen. Er gaan veel geruchten rond over wie nu eigenlijk de kandidaten zijn van aankomend seizoen. Oud-Love Islander Joan Pronk vertelt in RUMAGTV’s Allures of we haar en haar vriend Niek kunnen verwachten in het programma.

Afgelopen weekend waren de realitysterren alweer één jaar bij elkaar. Joan is bekend van het programma Love Island. Waarin ze in eerste instantie de liefde bij andere islander Mert vond. Niek was te zien in het programma The Bachelorette, waarin hij net niet het hart van Gaby Blaaser kon veroveren. De twee vonden elkaar bij Like Me, I’m Famous, sinds dat moment zijn de twee onafscheidelijk.

Temptation Island

In Allures vraagt presentator René Watzema of Joan het ziet zitten om mee te doen aan Temptation Island samen met haar lover. "We zijn wel gevraagd voor Temptation Island VIPS” onthult ze. Later vertelt ze dat ze nooit heeft gereageerd op de oproep. "Ik ben daar veel te jaloers voor. Ik denk dat ik het gelijk op de eerste dag al uitmaak", lacht Joan. "Ik kan daar gewoon niet tegen en denk dat ik mezelf helemaal gek maak. Dan zie je echt geen leuke Joan", zegt ze.

Allures

Eerder deed een oud kandidaat van Temptation Island een bizarre onthulling tijdens het programma van RUMAG. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.