Terug

Volg Shownieuws

Temptation-huwelijk: Jaimy en Mira geven elkaar jawoord

Nieuws

18 jan 2023, 16:25

Hartstikke leuk trouwnieuws! Voormalig Temptation Island-sterren Jaimy Dorenbosch en zijn verloofde Mira Soeteman zijn woensdag in het huwelijksbootje gestapt. Shownieuws heeft het kersverse echtpaar meteen na de huwelijksvoltrekking gesproken.

Shownieuws-verslaggever Thom Goderie is woensdag afgereisd naar het stadhuis in Amsterdam en sprak met het dolgelukkige bruidspaar, zie de video bovenaan de pagina.

Jaimy en Mira deden als verleiders mee aan Temptation Island en wonen sinds begin vorig jaar in Spanje. "We zagen een superleuk huis op de Spaanse versie van Funda", vertelde Mira eind 2021 enthousiast aan Shownieuws. "Die gingen we voor de gein bezichtigen en eigenlijk hebben we die toen binnen 24 uur gekocht."

ZIEN: Het Spaanse huis van Jaimy en Mira
1:09
ZIEN: Het Spaanse huis van Jaimy en Mira

Afgelopen mei vroeg Jaimy zijn grote liefde ten huwelijk. "SHE SAID YES ❤️💍", schreef hij uitzinnig op Instagram bij een reeks foto's van het aanzoek.

Het koppel was vorig jaar ook te zien in Steenrijk, staatarm:

Temptation Island-stel in Steenrijk, straatarm
5:37
Temptation Island-stel in Steenrijk, straatarm

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.