Terug

Volg Shownieuws

Doutzen Kroes neemt onverwacht besluit

Nieuws

28 feb 2024, 16:31

Doutzen Kroes zette twee jaar geleden abrupt een punt achter haar modellencarrière (zie video), maar het blijkt nu dat ze stilletjes weer aan de slag is gegaan bij Victoria's Secret... In 2020 nam Doutzen afscheid van haar modellen leven. Ze zei daarover destijds: "Ik dacht: laat alles maar gewoon zitten. Ik wil ook helemaal niet meer dit werk doen. Ik wil helemaal niet bijdragen aan die corruptie. Ik wilde niet meer voor merken werken waar ik eigenlijk niet helemaal achter stond."

Echter, hoewel Doutzen destijds aangaf zich niet meer comfortabel te voelen in de modellenwereld, heeft ze haar carrière inmiddels weer opgepakt. Ze is nu betrokken bij de Body by Victoria 2014-campagne. Weekblad Party onthult de reden hiervan.

Reden

Volgens het tijdschrift Party heeft Doutzen besloten haar carrière voort te zetten vanwege haar dochter Myllenna. Toen ze anderhalf jaar geleden voor het eerst werd benaderd om een show in Parijs te lopen, aarzelde Doutzen, maar ze stemde uiteindelijk toe omdat haar dochter dat graag wilde.

Het model schreef toen op Instagram: "Ik had mezelf beloofd te focussen op mijn connectie met de natuur en familie. Maar toen Pieter Mulier me vroeg of ik de show wilde lopen, twijfelde ik!" Na de show begon Doutzen opnieuw te overwegen om haar modellencarrière weer op te pakken. Ze stelde zichzelf de volgende vraag: "Waarom niet een tuinder zijn die once in a while op de runway staat?"

Nep

Het besluit van Doutzen valt niet helemaal in de smaak. Zo uitte Natacha Harlequin onlangs haar kritiek: "Het resultaat is wel dat ik haar dus niet meer geloof als model. Ik begrijp niet dat je in 2020 zegt: ‘Ik ben echt helemaal klaar met deze neppe wereld, ik wil niet meer zo leven, ik wil juist thuis zijn bij mijn gezin in Friesland.’ Nou, dat begrijp ik volkomen, maar ga dat leven dan leven!" Zie de volledige reactie in de video hieronder...

Doutzen Kroes maakt een comeback in de modellenwereld
5:03
Doutzen Kroes maakt een comeback in de modellenwereld

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.