Terug

Volg Shownieuws

Doutzen Kroes schittert door afwezigheid

Doutzen Kroes schittert door afwezigheid

Nieuws

20 juli 2021, 08:27

Het prestigieuze filmfestival in Cannes is al weer voorbij. Grote afwezige was toch wel Doutzen Kroes. Het topmodel lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen...

Doutzen schitterde door afwezigheid in Cannes. En dat is heel vreemd, want ze is hier al sinds 2007 elk jaar bij aanwezig. L'Oreal Paris is de grote sponsor van het Franse filmfestival en Doutzen is ambassadrice van het merk. Toch heeft ze dit jaar het evenement geskipt.

Bovendien is het al lange tijd stil rondom het Friese model. 5 Maart plaatste ze voor het laatst iets op Instagram en dat was een grote sneer naar de coronamaatregelen. Doutzen schreef toen: "De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg."

Shownieuws heeft het management van Doutzen om een reactie gevraagd waarom ze niet in Cannes was en men laat weten dat ze hierover niets kunnen zeggen. En over de samenwerking met L'Oreal kwam de opvallende reactie: "Hier mogen wij niets over zeggen."

In de video bovenaan deze pagina vertelt Evert Santegoeds meer over de mysterieuze 'verdwijning' van Doutzen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.