Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob deelt enorm pikant kiekje

Nieuws

16 aug 2024, 21:53

Douwe Bob verrast zijn volgers op Instagram met een opvallende foto. De zanger deelt namelijk een pikant kiekje waarop hij te zien is in een wel heel minuscuul zwembroekje.

"Het zwembad schoonmaken zit erop," schrijft hij erbij. Zo te zien bevindt hij zich op een zonnige bestemming en geniet van een welverdiende vakantie, na een periode van hard werken.

De meningen over het pikante broekje zijn nogal verdeelt. "Die zwembroek kan echt niet", grapt een volger van de zanger. Iemand anders schrijft dan weer: "Geweldig die zwembroek!"

Ondanks zijn ontspanning zit Douwe Bob de afgelopen tijd niet stil. Hij werkt namelijk hard aan nieuwe muziek. Opmerkelijk is dat de nieuwe nummer een sprookjesachtige sfeer heeft, iets wat hij nog niet eerder in zijn muziek laat horen. In de video vertelt Douwe Bob meer over zijn nieuwe werk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.