Terug

Volg Shownieuws

Dyantha's partner haalt hard uit naar Douwe Bob: 'Alcoholist'

Nieuws

22 juli 2024, 15:07

Mick de Vlieger, de partner van Dyantha Brooks, heeft hard uitgehaald naar Douwe Bob na een conflict dat hij met Dyantha had. Mick beschuldigt de zanger in een harde uithaal van alcoholmisbruik en verwijt hem ongepast gedrag...

De discussie begon in oktober tijdens een uitzending van Shownieuws, waar Dyantha en Douwe in een live-interview betrokken waren. Tijdens de uitzending weigerde Douwe een gesprek met Dyantha voordat hij zijn optreden had afgerond en zei dat ze pas tien seconden voor het interview met hem mocht praten omdat hij bezig was met fans.

Ongepast

Dyantha vond deze houding ongepast en reageerde: "Ben je altijd zo streng en onaardig als je van het podium afkomt?" Douwe vertelde haar dat de fans die naar zijn muziek luisteren zijn prioriteit hadden, wat leidde tot een afgebroken interview.

In de zesdelige documentaireserie van de zanger legt hij uit waarom hij destijds zo reageerde. Douwe geeft aan dat hij gefrustreerd was omdat Shownieuws hem bleef ondervragen terwijl hij foto’s aan het maken was met fans, waaronder een jongetje met Downsyndroom.

Uithaal

Ondanks deze verklaring vindt Mick dit geen geldige reden voor Douwe’s gedrag. Op X laat hij zich hierover uit: "Douwe Bob: een alcoholist die een jongen met Down misbruikt om zijn onbeschofte gedrag achter de schermen te lijmen. Wat een ontzettende pannenkoek ben je dan."

Zie meer over de documentaireserie van Douwe Bob in de video hieronder...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.