Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob: 'Dit vind ik van haters'

Nieuws

11 jan 2022, 23:12

Douwe Bob slaat terug naar de vele 'haters'. De zanger, die bekendmaakte vader te worden van een derde kindje bij een derde vrouw, doet dit met een bericht vanuit zijn bad...

De kersverse vader deelt twee foto's van zichzelf met een kopje in bad. Hij schrijft bij de linkerfoto, waarin hij ervan lijkt te drinken: "Slokjes nemen van het kopje vol 'fucks' die ik geef om haters."

Even later blijkt hij er dus 'geen fuck om te geven.' "Oh kijk, hij is leeg."

Reacties

Zijn vrienden en volgers blijken er om te kunnen gieren. Zo schrijft Eric Corton: "Haha, hou van jou."

Iemand anders: "Iedereen is gewoon jaloers. Jij weet tenminste hoe je moet Douwe." Dit zorgt voor hilariteit. "Heeeeel scherp", reageert iemand.

Terugslaan

Eerder haalde Douwe ook al uit naar een grappenmaker. Iemand stuurde op Instagram naar Douwe: "Hoi Douwe, ik kan via jou kinderbijslag aanvragen toch?" De papa van bijna drie kleine spruiten reageerde vervolgens: "Yes. Ik heb wel even wat gegevens van je nodig." En vraagt gekscherend naar het adres, kopie paspoort en de gegevens van een creditcard.

De lolbroek weet niet meer wat ze moet reageren en laat Douwe zonder antwoord achter. "Krijg niks meer terug", schreef de zanger dan ook in zijn Stories.

'Vind je dat oké?!'

Onlangs leek Douwe iets minder vrolijk toen Barend van Deelen van Radio 538, met naast hem Iris Enthoven, naar de kersverse/aanstaande vader voor een live-gesprek belde. Douwe bleek hier echter totaal niet van gediend. "Dit is toch niet leuk? Vind je dat oké? Ik vind dit echt niet leuk." Hoe het volledige gesprek ging en hoe het afloopt is te horen in de video hieronder.

Ongemakkelijk: Felicitatie Douwe Bob gaat mis
3:33
Ongemakkelijk: Felicitatie Douwe Bob gaat mis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.