Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Douwe Bob slaat terug op social media

Nieuws

10 jan 2022, 09:35

Wanneer Douwe Bob bekend maakt dat hij vader wordt van een derde kindje bij een derde moeder in een jaar tijd, zorgt dat voor een hoop reacties op social media. Ook Douwe's inbox stroomt aardig vol, maar daar weet de zanger maal al te goed mee om te gaan.

Een grappenmaker stuurt op Instagram naar Douwe: "Hoi Douwe, ik kan via jou kinderbijslag aanvragen toch?" De papa van bijna drie kleine spruiten reageert vervolgens: "Yes. Ik heb wel even wat gegevens van je nodig." En vraagt gekscherend naar het adres, kopie paspoort en de gegevens van een creditcard.

De lolbroek weet niet meer wat ze moet reageren en laat Douwe zonder antwoord achter. "Krijg niks meer terug", schrijft de zanger dan ook in zijn Stories.

'Vind je dat oké?!'

Onlangs leek Douwe iets minder vrolijk toen Barend van Deelen van Radio 538, met naast hem Iris Enthoven, naar de kersverse/aanstaande vader voor een live-gesprek belde. Douwe bleek hier echter totaal niet van gediend. "Dit is toch niet leuk? Vind je dat oké? Ik vind dit echt niet leuk." Hoe het volledige gesprek ging en hoe het afloopt is te horen in de video hieronder.

Ongemakkelijk: Felicitatie Douwe Bob gaat mis
3:33
Ongemakkelijk: Felicitatie Douwe Bob gaat mis

(bron foto: Instagram / Douwe Bob)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.