Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob doet pijnlijke onthulling: 'Ik had het al opgegeven'

Nieuws

21 dec 2022, 08:00

Als er iemand een spraakmakend jaar achter de rug heeft is het Douwe Bob wel. Naast het feit dat hij in korte tijd vader werd van maar liefst drie kinderen, zat hij ook precies 10 jaar in het vak. Hij bracht zijn 6e album uit en daarnaast is hij al weken aan het trainen om strak op de cover de Men's Health te komen. Ronald Molendijk sprak met Douwe over dit bijzondere jaar. Zie bovenstaande video.

Hoewel Douwe inmiddels niet meer weg te denken is tussen onze Nederlandse artiesten, had de 30-jarige zanger jaren geleden nooit verwacht ooit succesvol te zijn de muziekwereld. "Ik had het eigenlijk al opgegeven", legt Douwe uit. "Mijn vriendin van destijds zei: 'Geef je gewoon op voor De Beste Singer-Songwriter'." Vervolgens begon het balletje voor de zanger te rollen.

Zelf had Douwe niet verwacht dat hij zou doorbreken. Hij was namelijk al twee keer niet toegelaten op het Conservatorium. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer over het turbulente leven van de spraakmakende zanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.