Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob heeft jongen klap gegeven: 'Dit was de druppel'

Nieuws

26 nov 2023, 18:09

Douwe Bob deelt zondag heftig nieuws op zijn Instagram. Hij gaat namelijk in rehab voor zijn alcoholprobleem. De manager van de zanger laat weten wat de druppel hiervoor is geweest...

Opstootje

Onder de Instagram-pagina van Douwe reageert een volger het volgende: "Heeft dit berichtje toevallig te maken met dat je gisterenavond een 16 jarige in Abcoude een klap op zijn bek hebt gegeven" Ewout, de manager van de zanger bevestigt aan Shownieuws dat er inderdaad een opstootje is geweest in Abcoude.

Druppel

"Douwe vertelde dat het een situatie was waar hij eigenlijk zijn schouders had moeten ophalen", vertelt de manager. "Er waren jongens met scooters, helmen en een soort bivakmutsen". Ewout vertelt dat Douwe niet gearresteerd is, maar een jongen wel een klap heeft gegeven tegen zijn helm. Ook bevestigt de manager dat hij onder invloed was. "Douwe gaat nog langs met een bloemetje om excuses te maken. Dit incident was wel de druppel om zijn trip naar het buitenland te boeken en het direct op zijn Instagram te zetten."

Probleem

De zanger laat weten dat veel dingen goed gaan op dit moment, maar één ding niet. "Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen.", schrijft hij onder zijn bericht op Instagram. Hij vertelt zijn fans volgend jaar weer terug te zijn.

Douwe Bob gaat afkicken naar incident
5:58
Douwe Bob gaat afkicken naar incident

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.