Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dyantha clasht met Douwe Bob, kapt livegesprek af

Nieuws

27 okt 2023, 09:11

Een opmerkelijk tv-moment donderdagavond in de live-uitzending van Shownieuws. Presentatrice Dyantha Brooks kapt abrupt een livegesprek met Douwe Bob af vanwege de houding van de zanger waaraan ze zich mateloos irriteert (zie video).

Aanleiding voor het interview is het 10-jarig jubileum van de zanger. Vanwege het live-gesprek moest eerst even kort de verbinding worden getest en dat gebeurde tijdens het reclameblok. Blijkbaar was de zanger er niet van gediend om vijf minuten van tevoren even te repeteren en daar kwam Dyantha tijdens het livegesprek even op terug.

“We gingen net met jou even de live-verbinding testen, toen waren we anderhalve minuut te vroeg en toen zei jij: 'Jij mag pas praten als ik nog tien seconden heb", aldus de Shownieuws-presentatrice. "Ben je altijd zo streng en onaardig als je van het podium af komt?"

Waarop de zanger antwoordt: "O nee, ik ben vooral heel onaardig tegen de media, maar tegen fans ben ik heel erg lief. Mijn fans gaan altijd voor. (…) Jullie vragen dat ik vijf minuten hier voor de camera moet staan. In die tussentijd kan ik heel veel mensen blij maken en jullie zijn niet de eerste op mijn lijstje. Dat zijn de mensen die mijn muziek luisteren."

Bezwangeren

Deze uitspraken zijn de druppel en Dyantha besluit het gesprek meteen af te kappen. Na de verbinding sneert ze nog naar hem: "Laat hem maar lekker weer fans gaan bezwangeren." Ook Shownieuws-deskundigen Anouk Smulders en Guido den Aantrekker hekelen de houding van de zanger. Ronald Molendijk snapt Douwe wel...

Het hele fragment is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.