Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob is vader geworden!

Nieuws

9 dec 2021, 18:54

Douwe Bob is vader geworden van zijn eerste kindje! Dat schrijft de trotse zanger op Instagram.

"Welkom prinsesje", schrijft hij bij de eerste foto's van de kleine spruit. Het meisje met de naam Bobby Lou is vandaag geboren.

Bekende vrienden van Douwe Bob feliciteren de kersverse ouders. Zo schrijft Nielson: "Wow dude! gefeliciteerd". Tim Douwsma en Art Rooijakkers laten hartjes achter.

Publiek

De zanger maakte in juli tijdens een optreden in Bloemendaal bekend dat hij vader zou worden: "Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden." De papa to be maakte tijdens hetzelfde concert ook bekend een dochtertje te krijgen.

Heftig

De kersverse mama, Loes van Delft, heeft een heftige zwangerschap achter de rug. Ze heeft, hoogzwanger, drie weken ziek in bed gelegen door zwangerschapsbraken. Hierdoor raak je extreem vermoeid. Andere symptomen zijn uitdrogingsverschijnselen, gewicht verliezen en een tekort  aan vitaminen en mineralen. Na haar opname kon ze gelukkig wel weer naar buiten , alleen moest ze zich verplaatsen in een rolstoel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.