Terug

Volg Shownieuws

Dua Lipa reageert op relatiegeruchten Trevor Noah

Nieuws

8 okt 2022, 18:32

Dua Lipa heeft nu ook zelf bevestigd dat zijn geen relatie heeft met Trevor Noah. "Voor mij is dit het eerste jaar dat ik geen relatie meer heb", zegt de Britse zangeres in een aflevering van haar podcast Dua Lipa: At Your Service die vandaag is verschenen. Eerder meldde Us Weekly op basis van bronnen dicht bij Dua Lipa al dat er geen sprake was van een relatie.

Momenteel vindt Dua Lipa, bekend van wereldhits als New Rules en Be The One, het "heerlijk" om vrijgezel te zijn. "Alleen aan mezelf denken is precies wat ik fijn vind op dit moment."

Geruchten over een eventuele romance tussen de twee deden sinds vorige week de ronde, toen de Daily Mail foto's van Lipa en Noah publiceerde na wat de tabloid omschreef als een "intiem diner". Op de beelden zijn de twee samen op straat in New York te zien en op een daarvan lijkt het alsof de twee elkaar kussen of knuffelen.

Dua Lipa stond eerder dit jaar nog in de Ziggo Dome in Amsterdam. Je ziet er alles over in de video boven dit artikel. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.