Terug

Volg Shownieuws

Duncan Laurence wil minder tijd besteden aan mening van anderen

Nieuws

9 jan 2022, 17:55

Duncan Laurence is van plan om het komende jaar minder bezig te zijn met de mening die anderen over hem hebben. De Nederlandse songfestivalwinnaar wil "omarmen wie ik ben", zegt hij op Instagram.

"2022 zit al vol goede vibes: nieuwe muziek afmaken, opnemen voor The Voice Kids Vlaanderen en genieten van alle positiviteit die mijn nieuwe voornemens met zich meebrengen", schrijft Duncan. "Minder tijd besteden aan hoe ik eruitzie en wat mensen van me denken, en omarmen wie ik ben." Bij de post heeft hij ook de hashtag #happy toegevoegd.

The Voice

Duncan neemt dit jaar voor het eerst plaats in een van de draaiende stoelen van The Voice Kids België. Ook het trio van K3 is als coach te zien, waarbij dat voor de Nederlandse K3-nieuwkomer Julia Boschman haar debuut is. Haar collega's Marthe de Pillecyn en Hanne Verbruggen doen al twee seizoenen mee als coach. Een andere nieuwe coach is Joris van Rossem, beter bekend als de Vlaamse zanger Metejoor.

In 2014 deed Laurence zelf mee aan de Nederlandse variant van het zangprogramma en bereikte toen de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.