Terug

Volg Shownieuws

Ed Sheeran in het geheim vader geworden van tweede dochter

Nieuws

20 mei 2022, 07:55

Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn zijn ouders geworden van hun tweede dochter. De 31-jarige Britse zanger deelt het nieuws op Instagram. Het was niet publiekelijk bekend dat Seaborn zwanger was.

"We wilden jullie even laten weten dat we nog een prachtig meisje hebben gekregen", schrijft Sheeran bij een foto van een paar babysokjes. "We zijn zo verliefd op haar. En we zijn zo trots om nu een familie van 4 te zijn." De naam van het meisje heeft Sheeran nog niet gedeeld.

Eerste kindje

In september 2020 maakten Sheeran en Seaborn bekend dat ze ouders waren geworden van dochtertje Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Toen kondigde de zanger het nieuws ook aan door middel van een foto van babysokjes.

De zanger werd beschuldigd van plagiaat bij het nummer Shape of You, maar is hiervan in april dit jaar vrijgesproken. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.