Terug

Volg Shownieuws

Ed Sheeran onder vuur door selfie met Johnny Depp

Nieuws

21 juli 2024, 12:14

Fans van Ed Sheeran zijn boos op de Britse zanger (zie video). Hij had eerder deze week een ontmoeting met Johnny Depp. De acteur en de zanger waren, samen met Russell Crowe, bij een concert van Andrea Bocelli in de buurt van Florence.

De drie beroemdheden poseerden voor een selfie en fans van Ed Sheeran concludeerden daaruit dat hun idool het heel gezellig had met Johnny Depp. Sinds de geruchtmakende smaadzaak tussen de acteur en zijn ex Amber Heard ligt Johnny Depp onder vuur. De zaak duurde zes weken en er was veel media-aandacht voor. Jonny Depp sleepte Amber Heard voor de rechter om een artikel dat de actrice had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hoewel Amber Heard in het stuk geen naam noemde, was het volgens Johnny Depp overduidelijk dat het over hem ging. De acteur beweerde dat zijn carrière en reputatie eronder hadden geleden en eiste een schadevergoeding. De jury gaf hem gelijk en daarover zijn de meningen verdeeld.

Op sociale media roepen mensen nu op tot een boycot van Ed Sheeran. Ook enkele van zijn trouwe fans laten weten dat ze het helemaal hebben gehad met de zanger. De Brit wordt dom genoemd door een van zijn volgers. "Dit is verschrikkelijk", schrijft een ander. "Ik dacht altijd dat de haat voor Ed Sheeran geforceerd was, maar nu noem ik me een Ed Sheeran-hater", schreef een gebruiker van X bij de post van Crowe waarin hij de selfie van hem met Sheeran en Depp deelt.

Ed Sheeran, Johnny Depp en Russell Crowe waren bij het concert aanwezig omdat ze met Bocelli optraden. Ed Sheeran zong een duet met de tenor. Johnny Depp speelde gitaar terwijl Andrea Bocelli een ode bracht aan de Engelse gitarist Jeff Beck, een goede vriend van Johnny Depp die vorig jaar overleed. Russel Crowe zong ook een lied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.