Terug

Volg Shownieuws

Eddie Murphy grapt over klap Will Smith in bedankspeech Golden Globes

Nieuws

11 jan 2023, 12:45

Eddie Murphy heeft in zijn bedankspeech tijdens de uitreiking van de Golden Globes, waar hij een oeuvreprijs in ontvangst nam, een grap gemaakt over Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Het was een verwijzing naar het incident bij de Oscars vorig jaar, toen Smith presentator Chris Rock sloeg omdat hij een grap maakte over Smiths vrouw.

"Er is een duidelijk plan dat je kan volgen om succesvol te zijn en voorspoed, een lang leven en gemoedsrust te hebben", zei de 61-jarige acteur aan het einde van zijn speech. "Ik doe dat al mijn hele leven, het is heel simpel. Doe deze drie dingen: betaal je belastingen, bemoei je met je eigen zaken en houd de naam van Will Smiths vrouw uit je fucking mond!"

Chris Rock reageert voor het eerst op klap Will Smith
0:54
Chris Rock reageert voor het eerst op klap Will Smith

De grap is een verwijzing naar wat Smith vorig jaar riep tegen Rock nadat hij een grap had gemaakt over het korte kapsel van zijn vrouw, zie de video bovenaan de pagina. Ze lijdt echter aan de ziekte alopecia, een aandoening waardoor ze gedeeltelijk of helemaal kaal wordt. Smith stormde het podium op en gaf de presentator een klap in het gezicht, waarna hij weer ging zitten en riep "houd de naam van mijn vrouw uit je fucking mond".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.