Terug

Volg Shownieuws

Eddy Zoey reageert op grote kritiek Ranking The Stars

Nieuws

23 nov 2021, 14:25

Eddy Zoey is het niet eens met de grote kritiek op Ranking The Stars. De 'nieuwe' presentator van het programma zegt dat het wel degelijk goed gaat met de kijkcijfers...

"Het valt niet tegen", beweert de presentator in De Ochtendshow met Frank Dane op Radio 538, die samen met het programma zelf de laatste tijd een hoop kritiek heeft moeten incasseren. "Ik ben er hartstikke blij mee. Ik vind het wel jammer dat er zo negatief wordt gereageerd dat het het niet doet."

"Als mensen zeggen: ik vind het minder, dan doet dat me niet zoveel", vervolgt Eddy. "Ik mis Paul ook en als ze het echt met Paul willen hebben, dan moet je lekker Paul bellen, want dat kan niemand."

Volgens de Ranking The Stars-presentator is RTL5 tevreden met de kijkcijfers en het marktaandeel. Persoonlijk is hij ook blij met de nieuwe richting van het programma. “Wij zijn wat meer gaan zitten op gezelligheid en plezier en met een nieuw team eraan werken. Natuurlijk hopen we dat we de ruimte en tijd krijgen om daarmee door te gaan, want ik vind het supertof om te doen. Ik lig echt helemaal in een breuk en ik heb de grootste lol om het te maken. Ik zou het graag willen voorzetten.”

Paul de Leeuw

De vorige presentator, Paul de Leeuw, geniet wel van alle 'ophef'. "Ik heb wel gehoord dat de naam Paul de Leeuw trending was op Twitter. Dat is natuurlijk heerlijk", vertelde hij glunderend voor de camera van Shownieuws. "Het is heerlijk om te horen dat ik gemist word."

Paul de Leeuw over 'nieuwe' Ranking
0:26
Paul de Leeuw over 'nieuwe' Ranking

Paul heeft al eerder laten weten het erg jammer te vinden dat hij het programma niet meer doet. In de video hieronder vertelt hij hierover.

Paul mag geen Ranking meer doen
0:34
Paul mag geen Ranking meer doen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.