Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op 'nieuwe' Ranking The Stars

Nieuws

27 okt 2021, 21:11

In het nieuwe seizoen van Ranking The Stars dat woensdagavond van start is gegaan, neemt Eddy Zoëy de presentatieklus over van Paul de Leeuw. Eddy krijgt van RTL alle vrijheid om het programma naar zijn hand te zetten. "Ik had het veel moeilijker gevonden als ik net als Paul de Leeuw heel scherp en heel grappend moest zijn met een verwachte grapdichtheid van 100 per minuut. Dan had ik nee gezegd", aldus Eddy aan het ANP. Maar helaas zeggen de meeste kijkers die reageren op Twitter toch 'nee' tegen Pauls opvolger...

'Ten dode opgeschreven'

Zo wordt er onder andere geschreven: "Programma is 3 keer niks zonder Paul de Leeuw, en dan zijn ze pas 5 minuten bezig." Ook veel anderen missen Paul de Leeuw enorm. "Ranking the stars zonder Paul de Leeuw... Dat is als expeditie Robinson zonder bondjes."

Ook de algehele kwaliteit van het programma is een stuk minder dan in de seizoenen ervoor, vinden velen. "Dit is van een schurend programma waar BN'ers elkaar roasten naar een soort van Koffietijd gegaan." Anderen noemen het al 'ten dode opgeschreven'.

Er zijn maar een aantal positieve tweets te vinden. "Eddy bij Ranking The Stars is als de nieuwe Sinterklaas. Wel leuk, maar toch anders."

Hieronder een bloemlezing:

Paul de Leeuw heeft al eerder laten weten het erg jammer te vinden dat hij het programma niet meer doet. In de video hieronder vertelt hij hierover.

Paul mag geen Ranking meer doen
0:34
Paul mag geen Ranking meer doen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.