Terug

Volg Shownieuws

Edsilia Rombley geeft update over terugkeer Ladies of Soul

Nieuws

29 mrt 2023, 14:02

Afgelopen jaar werden helaas de concerten van Ladies of Soul gecanceld. Dit kwam door de commotie rondom groepslid Glennis Grace. Bij 100% NL doet Edsilia Rombley nu een boekje open over de eventuele terugkeer van de zangeressen.

"Ik hoop het, maar ik kan er nog niets over zeggen. Het zit ingewikkeld in elkaar." meldt Rombley aan de radiozender. Volgens haar ligt het allemaal een stuk moeilijker dan de meeste mensen denken: "Het is een grote organisatie waar veel mensen aan meewerken. Er moet plek zijn in de Ziggo Dome en er moet goed over nagedacht worden."

Comeback

De zangeres sluit een comeback dus zeker niet uit. "We gaan in het nieuwe jaar hopelijk weer creatief bij elkaar komen om te kijken naar de invulling en mogelijkheden." Eerder gaf Edsilia al een update aan Shownieuws. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.