Terug

Volg Shownieuws

Edwin van der Sar blikt terug op zwaar jaar na hersenbloeding

Nieuws

2 juli 2024, 15:48

Edwin van der Sar gaf maandagavond een update over zijn gezondheid. De voormalig doelman en international werd vorig jaar tijdens zijn vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding, zie video.

Edwin was te gast bij NOS-programma De Avondetappe. Aan tafel vertelde hij dat het afgelopen jaar erg pittig voor hem was. "Het is een zwaar jaar geweest met veel onderzoeken en herstel", blikt Edwin terug. "Vanaf januari ben ik het weer op gaan pakken. Fysieke klachten? Ik ben nog niet in een competitieve omgeving geweest, maar over het algemeen ben ik er goed uitgekomen en heb ik mijn leven op kunnen pakken."

Annemarie, de vrouw van Edwin is enorm trots op haar man. In onderstaande video is te zien hoe de twee samen weer kunnen genieten.

Zo gaat het nu met Edwin van der Sar
1:12
Zo gaat het nu met Edwin van der Sar

"Leven zonder haast", is was Edwin nu ziet zitten. "In de eerste vier à vijf maanden lag de focus op fit worden. Daarna ben ik meer gaan leven, vakanties, leuke dingen doen. Ik ben twee maanden in Nieuw-Zeeland geweest en had laatst een cruise in Noorwegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.