Terug

Volg Shownieuws

Een Jaar Van Je leven-makers moeten opnieuw ingrijpen

Nieuws

17 mrt 2023, 15:56

Er ontstond veel commotie rond het programma: Een Jaar Van Je Leven. Ze ontvingen post van buitenaf..... En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Makers van het programma grijpen nu in.

Fans hadden namelijk attributen over het hek heen gegooid, met daarop mededelingen uit de buitenwereld. En Isaac maakte daar maar al te graag gebruik van. Middels een tennisbal met een briefje erop ontving Isaac informatie. volgens de makers: 'Niet eerlijk.'

Brief

Donderdag besloten de makers actie te ondernemen op het probleem van de fans. Maandmanager Rubert las een brief voor die hij ontving vanuit de regie. “Deze week zijn er tennisballen over het hek gegooid met informatie. Dat is niet alleen voor ons maar ook voor jullie een ontzettend vervelende situatie...Iedereen is gebaad bij een eerlijk speelveld zonder invloeden van buitenaf.”

Nieuwe regels

Vanaf vrijdag is het voor iedere inwoner verplicht om in de woonkamer te verzamelen, wanneer er weer dingen door fans over het hek gegooid worden. Daarnaast zal de regie van het programma er alles aan doen om fans bij het terrein vandaan te houden. Wanneer de deelnemers zich niet aan de regels houden, ontvangen ze een gele kaart en een boete van 10.000 euro.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6 en de livestreams zijn 24/7 te volgen op Videoland.

Eerder verliet Martin vanwege een 'noodsituatie' Een Jaar Van Je Leven verlaten. Hij liet een geschokte groep deelnemers achter... Zie die beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.