Terug

Volg Shownieuws

Ellemieke Vermolen deelt heftig verhaal over stil geboren zoontje: 'Ik moest mezelf vergeven'

Nieuws

5 aug 2022, 21:31

Ellemieke Vermolen schrijft een boek over omgaan met verlies. Naast dat de 45-jarige presentatrice haar scheiding met kok Sergio Hermen bespreekt, is ze ook erg openhartig over het verlies van haar zoontje Josha.

12 jaar lang is Ellemieke getrouwd geweest met Sergio. De twee zijn ouders van Noah, Zennah en Josha. Zoontje Josha is in 2017 stil geboren. Ellemieke en Sergio beleefde een moeilijke en heftige tijd hierdoor. Ze begon van zich af te schrijven en besloot vervolgens een boek te schrijven. Shownieuws sprak Ellemieke over het boek. Zie bovenstaande video.

Ellemieke laat in het boek weten dat ze zichzelf heeft moeten vergeven voor iets heel heftigs rondom de geboorte van zoontje Josha. "Er zal altijd een vraag in mijn hoofd rondspoken, een enorme 'wat als' vraag". Meer hierover zie je in onderstaande video.

Ellemieke deelt verdrietig verhaal over stil geboren zoontje
0:43
Ellemieke deelt verdrietig verhaal over stil geboren zoontje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.