Terug

Volg Shownieuws

Ellemieke Vermolen even herenigd met ex-man: 'Lach en een traan'

Nieuws

1 juli 2022, 17:10

Begin vorig jaar maken Ellemieke Vermolen en Sergio Herman hun scheiding bekend. Maar van twee ruziënde exen lijkt geen spraken te zijn...

Hun zoon Zenna had deze week namelijk zijn allerlaatste schooldag op de basisschool en daar waren zijn ouders uiteraard bij. "We hebben met een lach en een traan afscheid genomen, maar vooral dankbaarheid", schrijft Ellemieke onder een foto op Instagram samen met Zenna en Sergio. "Wat een mooie herinneringen. We zijn een super trotse mama en papa."

Elliemieke vertelde al eerder aan De Telegraaf over het contact met haar ex. "(...) Sergio en ik zijn heel goed samen. We komen bij elkaar over de vloer, we delen informatie over de kinderen, we bellen elkaar. Wij zijn echt in harmonie samen."

Hartzeer

Wel liet Ellemieke vorig aan Shownieuws weten dat zij 'hartzeer' overhield aan de scheiding. Het hele gesprek is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.