Terug

Volg Shownieuws

Ellemieke Vermolen deelt voorproefje bikinishoot

Ellemieke Vermolen deelt voorproefje bikinishoot

Nieuws

22 juni 2021, 18:27

Ellemieke Vermolen heeft haar volgers getrakteerd op de eerste beelden van haar bikinishoot voor het LINDA. Vakantieboek...

Ellemieke deelde dinsdag prachtige foto's van haar bikinishoot op Instagram. Ook laat zij zien welke foto van haar zal prijken op de cover...

Billen

De billen van Ellemieke zullen schitteren op de cover van het LINDA. Zomerboek, dat woensdag uitkomt. "Blijkbaar is dit de cover geworden 😳Geen idee waarom mijn billen of zoals ze in Belgie zeggen poep! (blijft raar 🤪) maar mocht je hem willen halen morgen zoek dan naar mijn 🍑 😉", schrijft Ellemieke bij de foto.

Ellemieke krijgt een hoop positieve reacties onder de foto. "Mooi!", schrijft Gwen van Poorten. Ook Lieke van Lexmond is onder de indruk. "Lekker cover, ik zou hem meteen kopen ;-) ❤️❤️❤️❤️🙌"

'Kwetsbaar'

Aan Shownieuws vertelde Ellemieke dat zij het poseren in haar bikini heel 'kwetsbaar' vond. "Ik ben 44 en heb drie kinderen gebaard. Het is niet allemaal zoals bij iemand van 21."

De ex van Sergio Herman heeft 'hard getraind' voor het resultaat. "Ik heb bepaalde voeding laten staan en ben echt wel op regime geweest."

Aan Shownieuws liet Ellemieke weten dat zij 'hartzeer' overhield aan de scheiding met Sergio. Ook laat zij weten hoe het nu tussen hen gaat. "We maken er het beste van."

Het hele gesprek met Ellemieke is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.