Terug

Volg Shownieuws

Ex-man Ellemieke Vermolen gespot op Ibiza met 'nieuwe vlam'

Ex-man Ellemieke Vermolen gespot op Ibiza met 'nieuwe vlam'

Nieuws

14 mei 2021, 09:09

Sergio Herman, de ex-man van Ellemieke Vermolen, is op Ibiza gespot met een blonde vrouw die erg veel op Ellemieke lijkt, meldt Story deze week. Volgens het weekblad lijkt de chef-kok een nieuwe liefde te hebben (zie video hierboven).

Op foto's in het blad is te zien dat Sergio haar voeten masseert en ze lijken dus te genieten van een heerlijke liefdesvakantie. Begin vorige maand werd hij ook met een blonde dame gezien in zijn auto. Het bleek een verboden rit, want niet alleen negeerde hij de Belgische avondklok, ook was hij onder invloed van drank. Mogelijk is Sergio nu dus met deze vrouw op Ibiza.

Sergio en Ellemieke twee traden in 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben twee zonen samen: Noah en Zenna; hun derde kindje overleed vlak voor de geboorte. Over de precieze reden van de breuk is nog altijd niets bekend.

Huwelijk Ellemieke Vermolen en Sergio voorbij
1:03
Huwelijk Ellemieke Vermolen en Sergio voorbij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.