Terug

Volg Shownieuws

Ellemieke Vermolen over overleden zoontje: 'Leven stopt niet na zo'n gebeurtenis'

Nieuws

15 sep 2021, 11:13

Het leven zat voor voormalig actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen niet bepaald mee de afgelopen jaren. Door het verlies van zoontje Josha en de scheiding met chef-kok Sergio Herman kwam ze tot verdrietige dieptepunten.

Zoontje Josha die vlak voor zijn geboorte in 2018 overleed was een enorm emotionele gebeurtenis. "Je leven stopt niet na zo'n traumatische gebeurtenis. Je moet toch verder," laat ze aan Beau Monde weten. "Ik geloof ergens dat hij mij helpt om bepaalde keuzes te maken. Ik voel zijn aanwezigheid en dat het nog niet klaar is. Ik denk ook dat er een moment komt dat ik wat mij overkomen is, ga gebruiken om andere mensen te helpen." 

Het verlies blijft enorm pijnlijk. Ellemieke laat weten dat het verlies altijd aanwezig is. "Die knoop in mijn maag heb ik niet meer continu, maar het is wel voor altijd een litteken. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Josha denk."

Na het overlijden van Josha, kwam ze na twaalf jaar in scheiding chef-kok Sergio Herman. In de video bovenaan liet ze weten 'hartzeer' aan de scheiding overgehouden te hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.