Terug

Volg Shownieuws

Ellemieke Vermolen over scheiding Sergio: 'Komt nooit van één kant'

Ellemieke Vermolen over scheiding Sergio: 'Komt nooit van één kant'

Nieuws

14 sep 2021, 13:42

Ellemieke Vermolen heeft een verdrietige tijd achter de rug. De scheiding met chef-kok Sergio Herman hakte er flink in, maar ze probeert positief in het leven te blijven staan. Al blijft dat soms nog steeds moeilijk, zo vertelt de presentatrice in de nieuwe Beau Monde.

Haar huwelijk met Sergio strandde na twaalf jaar. Over de reden van de breuk wil Ellemieke niets kwijt, maar wél vertelt ze aan het blad dat bij een scheiding altijd twee schuld hebben. "Het enige wat ik kan zeggen, is: een scheiding komt nooit van één kant, it takes two to tango."

Ondanks de verdrietige breuk probeert Ellemieke iets te leren van de afgelopen periode. "Ik geloof heel erg dat de dingen die in je leven gebeuren met een reden zijn. Dat het lessen zijn die steeds op je pad blijven komen totdat je er iets van oppikt." Welke les ze precies uit de scheiding met Sergio moet halen, weet Ellemieke nog niet, maar wel "dat dit alles mij sterker maakt."

Hartzeer

Onlangs liet Ellemieke aan Shownieuws weten dat zij 'hartzeer' overhield aan de scheiding. Het hele gesprek is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.