Terug

Volg Shownieuws

EMIDJ-Kelly neemt maatregelen na bedreigingen

Nieuws

2 mrt 2023, 20:01

De winnares van het programma Echte Meisjes in de Jungle, Kelly heeft drastische maatregelen genomen voor haar zoontje Bodie. Ze laat haar zoontje niet meer herkenbaar in beeld komen na heftige bedreigingen. Dit deelt ze in een video op haar Instagram. (zie beelden bovenaan de pagina)

"We krijgen letterlijk dm’s met: "Ik hoop dat je dikke k****r kind doodgaat" en "Je kind had beter in een ander gezin geboren kunnen worden". En nog veel meer!" schrijft Kelly bij haar video. Samen met haar vriend heeft ze ervoor gekozen om Bodie niet meer herkenbaar in beeld te laten komen.

Keerzijde

Kelly vervolgt: "Bodie is mijn alles, is zijn papa’s alles en houden van is 1000x belangrijker dan de bevestiging op social media. Want bij de mooie kant van het internet zit een grote keerzijde en mijn moederhart vertelt mij dat het nu de tijd is om hier in te gaan handelen." De beelden zie je bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.