Terug

Volg Shownieuws

Kijkers verbaasd over EMIDJ-Annebel: 'Is dit dezelfde persoon?'

Nieuws

28 feb 2023, 14:22

Maandag verscheen de reünieaflevering van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Het was weer een aflevering vol drama en tranen. Vooral EMIDJ-Jill kreeg flink wat kritiek te verduren. Echter ging het na afloop op Twitter voornamelijk over het uiterlijk van Annebel: "Is dit dezelfde persoon?"

De blondine heeft vlak voor de reünie een neuscorrectie laten doen. Hierdoor vonden de kijkers haar haast onherkenbaar.

Reacties

"Ben echt sprakeloos aan het kijken naar de reünie … dit is dezelfde persoon…" schrijft iemand. Een anders reageert: "Ik wil niet die persoon zijn maar Annebel heeft echt der hoofd verpest… die nosejob is niet mooi van haar… en ze kan nooit meer terug naar der oude neus. Spijtig". Onderstaand zie je een greep uit de overige reacties op Twitter:

Drama

Dat het het seizoen van Echte Meisjes in de Jungle vol met drama zat is wel duidelijk. Ook Annebel en Michella Kox konden niet samen door één deur. Shownieuws sprak Michella over een mogelijk nieuwe liefde. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.