Terug

Volg Shownieuws

Emotioneel nieuws voor Rogier Smit

Nieuws

1 feb 2022, 08:43

Rogier Smit heeft emotioneel nieuws te verwerken gekregen. De auto waarin hij twee jaar rondreed met zijn ex-partner Frank wordt doorverkocht...

De auto was ooit van Frank, maar hij verkocht hem door aan het productiebedrijf waarmee zij samenwerkten voor hun programma. De auto werd daar ten slotte ook voor gebruikt. Het productiebedrijf heeft de wagen inmiddels natuurlijk niet meer nodig, dus zij hebben de auto verkocht aan een verkoopbedrijf.

Voor Rogier is dit een emotioneel moment, want voor hem voelt het als een einde van een tijdperk. Het voelt voor de tv-ster echt als het einde van hun programma's. Frank staat er nuchterder in. Hij begrijpt het wel dat het productiebedrijf de auto weg doet. Je ziet er meer over in de video bovenaan de pagina.

'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'
1:36
'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'

Eind vorig jaar besloot RTL het contract met Frank en Rogier Smit te ontbinden. Met het beëindigen van het contract lijkt het duo Frank en Rogier definitief verleden tijd te zijn. De extravagante interieurstylisten vochten hun relatieproblemen uit via de media. De relatie strandde uiteindelijk en eerder liet RTL al weten voorlopig geen programma's meer met de twee te gaan maken.

Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier
0:29
Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.