Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Igone bedankt vrienden voor steun

Nieuws

12 jan 2023, 16:47

Het is over en uit en tussen Thijs Römer en Igone de Jongh. Igone deelt het verdrietige nieuws in haar Instagram Stories. "Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen", liet ze woensdag weten. Maar gelukkig krijgt de balletdanseres enorm veel steun van haar vrienden.

Thijs en Igone kregen eind 2016 een relatie met elkaar. En in November 2019 stapten ze in het huwelijksbootje. Ze werden destijds gekoppeld door goede vriendin Chantal Janzen!

Steun

Igone gaat momenteel door een enorm zware tijd. In haar Instagram Stories bedankt ze haar goede vrienden bij een enorm ontroerend filmpje. Bij dat filmpje schrijft ze: "aan mijn vrienden, jullie zijn geweldig"

In november werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) Thijs gaat vervolgen voor drie zedendelicten. Het gaat om onlinezedendelicten met drie minderjarige meisjes die ten tijde van het delict in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar oud waren. De delicten dateren van 2015 tot eind 2017. Het OM meldt dat er geen fysiek contact is geweest tussen Römer en de slachtoffers. Eerder in 2022 kwam Römer in opspraak omdat een 20-jarige vrouw hem via Twitter had beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze 14 was.

Römer heeft die beschuldigingen destijds ontkend. "Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren", schreef de acteur in mei op Twitter. "Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad, gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver." De vrouw liet later weten spijt te hebben dat ze haar beschuldigingen via Twitter had gedeeld, maar nam ze niet terug.

Meer over de scheiding van Igone en Thijs zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.