Terug

Volg Shownieuws

Enorme schrik voor Donny Roelvink en Janice

Nieuws

17 aug 2021, 16:31

Grote schrik voor Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok. Toen het stel maandagochtend wakker werd, vonden ze bloedsporen op de grond...

Wat er aan de hand is? Hun hondje Blade is ziek, zo schrijft Janice in een video op Instagram (zie video bovenaan de pagina). "Was even schrikken gister... We werden wakker met bloedsporen op de grond. Blade heeft een darmvirus opgelopen."

Ondanks het verdrietige nieuws gaat het redelijk goed met de kleine viervoeter. "Gelukkig is het niet heel erg en krijgt hij voor vijf dagen antibiotica", gaat Janice verder. "Hij heeft een beetje buikpijn."

Positief getest

Donny en Janice waren half juni allebei besmet met het coronavirus. Donny was na twee dagen eigenlijk alweer de oude, maar zijn liefje Janice had het flink te pakken. Op Instagram deelde hij een update over hun gezondheid, de volledige video is hieronder te zien.

Donny Roelvink geeft update
0:57
Donny Roelvink geeft update

Bron video: Instagram / Janice Blok

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.