Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Dusty over heftig ongeluk: 'Wanneer gaat deze droom voorbij?'

Nieuws

12 okt 2021, 22:59

Dusty Taconis, bekend van Ex On The Beach, raakte deze zomer betrokken bij een heftig scooterongeluk. Hij was ernstig gewond en belandde in coma. Volgens de realityster is de afgelopen tijd een soort 'droom' geweest.

"De helft van mijn hoofd is gewoon echt zwaar beschadigd", vertelt Dusty voor de camera van Shownieuws. "Het is helemaal gehecht en ik heb eigenlijk nog steeds geen haar ook."

Na het ongeluk belandde Dusty anderhalve week in coma en had hij acht hersenbloedingen. Pas tijdens het revalideren besefte hij wat hem allemaal is overkomen. "Op een gegeven moment werden de hechtingen uit mijn hoofd gehaald", gaat de EOTB-ster verder. "Ik liep toen naar beneden van de trap af (...) en toen dacht ik: wanneer gaat deze droom voorbij? Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is."

Toekomst

Op dit moment kijkt Dusty vol goede moed naar de toekomst. "Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugen is lastig, maar verder gaat het goed. Heb niet veel te klagen."

Het volledige gesprek met een openhartige Dusty is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Onlangs deelde de familie van Dusty heftige beelden van vlak na het ongeluk, en hoe het er enkele weken later uitzag. De confronterende beelden zijn in de video hieronder te zien.

Familie Dusty deelt heftige video na scooterongeluk
0:14
Familie Dusty deelt heftige video na scooterongeluk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.