Terug

Volg Shownieuws

Ernstig zieke Louis van Gaal laat zich uit over moeilijke tijd

Nieuws

28 juni 2024, 19:09

Eind 2020 werd er bij Louis van Gaal een agressieve vorm van prostaatkanker geconstateerd (zie video). De voormalig voetbalcoach vertelde onlangs openhartig over deze moeilijke periode tegen de Spaanse sportwebsite AS.

"Ik leef nu iets meer dan drie jaar met de ziekte, met bestraling hormooninjecties, operaties, katheters en urinezakken. Het is ongelooflijk, maar ik kan het aan", aldus Louis over de afgelopen tijd.

Hij vervolgt met: "Ik denk zelfs dat ik tijdens het WK nog beter heb gedaan, omdat ik een doel had. Bij het kankerproces gebeurt hetzelfde als bij het proces van coach zijn: je hebt een doel. Voor mij was het positief om met beide dingen om te gaan."

Kijk op het leven

Louis kijkt sinds zijn kankerdiagnose niet veel anders naar het leven dan ervoor. "Ik kom uit een gezin van negen broers. Ik ben de jongste. Mijn vader overleed op 53-jarige leeftijd, toen ik 11 was. Mijn eerste vrouw overleed toen ze 39 was. En al mijn broers zijn te vroeg gestorven. Ik ben vertrouwd met de dood", zo zegt hij erover.

Nieuw penthouse

Dat Louis nog alles uit het leven haalt, blijkt wel uit het penthouse dat hij eind 2022 nog kocht voor 3,2 miljoen in Noordwijk om van zijn pensioen te gaan genieten. Shownieuws ging destijds langs bij de bouw van het complex. Zie er alles over in de video hieronder.

Louis van Gaal heeft een prachtig penthouse in Noordwijk gekocht
1:43
Louis van Gaal heeft een prachtig penthouse in Noordwijk gekocht

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.