Terug

Volg Shownieuws

Louis van Gaal koopt bizar optrekje om van pensioen te genieten

Nieuws

23 dec 2022, 09:22

Louis van Gaal heeft voor ruim 10 miljoen een penthouse gekocht in Noordwijk, dat meldde de Story deze week. Het complex is nog in volle bouw en Shownieuws ging even langs... Zie er alles over in de beelden bovenaan de pagina.

Het wooncomplex waar onze bondscoach en zijn vrouw Truus gaan wonen. gaat heel typisch Residence van Oranje heten, en de inrichting zal gedaan worden door niemand minder dan Monique des Bouvrie. Louis kocht het stulpje voor ruim 10 miljoen euro, dat meldde een bron aan de story.

De residentie waar het penthouse van Louis en Truus zich in bevind, zijn ze nu nog volledig aan het strippen. Het is een pand van Hotel van Oranje; de privacy van een eigen penthouse en de luxe van een hotel dus....

De verwachting is dat Louis zijn huidige appartement op 2 kilometer afstand in de verkoop gaat zetten of verhuren!? Hij zal het verblijf in het appartement in Noordwijk combineren met het wonen in zijn villa in Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.