Terug

Volg Shownieuws

Ernstig zieke Nadège heeft nog grote wens

Nieuws

31 mrt 2022, 16:35

Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, heeft nog een grote wens. Naast genezen van haar darmkanker hoopt zij nog een andere droom te zien uitkomen...

Aan Privé vertelt ze naar Nederland te willen afreizen om daar weer met de Meilandjes te zijn. "Ik zou dolgraag met mijn hond Eliot naar Nederland willen komen en dan gaan wandelen over het strand van Noordwijk, waar de familie Meiland woont."

Ze mist Martien, Erica, Maxime en Claire enorm. Nadège voelde zich zelf een Meiland. "Ik zou ze zo graag nog een keer terug willen zien. Door corona kon ik van de ene dag op de andere niet meer werken op het chateau. Nu ik vaak thuis ben, denk ik na over mijn leven. Dat is niet altijd makkelijk geweest. Bij de familie voelde ik mij thuis, alsof ik bij ze hoorde."

Bestraling

Het gaat niet goed met Nadège, die onlangs te horen kreeg dat zij darmkanker heeft. "De situatie is zo ernstig dat ze het onderzoek dat voor april stond gepland, niet afwachten. De ziekte zit in een groot deel van mijn darm."

Woensdag werd begonnen met de dagelijkse bestraling. "Dat zal twee maanden duren. Dat was een enorme shock om te horen. Zo hopen ze dat de pijn weg gaat en het rustiger wordt in mijn dikke darm. En dan gaan ze bekijken wanneer de operatie kan plaatsvinden."

Een turbulente periode voor de sympathieke huishoudster. "Mijn leven staat op z’n kop. Dit is het ergste scenario dat je kunt bedenken. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat."

Erica leeft mee

Erica Meiland vertelde woensdag nog aan Shownieuws enorm mee te leven met Nadège. Je ziet dit in de video bovenaan de pagina.

In de video hieronder zie je hoe Erica Meiland woensdag werd geïnstalleerd als raadslid in de gemeenteraad van Noordwijk.

Erica Meiland geïnstalleerd in gemeenteraad
1:20
Erica Meiland geïnstalleerd in gemeenteraad

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.