Terug

Volg Shownieuws

Ex Gaby Blaaser openhartig in Big Brother: 'Ze was de liefde van mijn leven'

Nieuws

21 jan 2023, 11:38

Danny is de ex van Gaby Blaaser en is dit seizoen te zien in Big Brother.... In de villa is Danny nu openhartig over zijn ex tegen huisgenoot Ali.

Zo noemt Danny, Gaby 'de liefde van zijn leven' en was hij er kapot van, toen hij erachter kwam dat Blaaser in verwachting was van haar eerste kindje!

Zo vertelde Danny in gesprek met zijn huisgenoot: “Ik ben goed gekwetst geweest. Ik was gebroken. Het was echt de liefde van mijn leven." Danny had anderhalf jaar een relatie met Gaby Blaaser. Maar een halfjaar geleden gingen de twee uit elkaar.

Zwanger

Inmiddels is Gaby zwanger en Danny biecht op dat hij het daar erg moeilijk mee heeft. Zo vertelde hij tegen Ali: "Twee, drie weken later komt het uit dat Gaby met mijn collega naar het strand is geweest." Hij vervolgt:  “Dat gevoel is niet te beschrijven. Dat is haat, woede en verdriet.”

“Drie, vier weken geleden kwam uit dat Gaby ook nog zwanger was. Kun je nagaan hoe heftig dat is”, aldus Danny. “Dat kan toch niet.... Dat is ziek.” Gaby is namelijk niet in verwachting van Danny maar van Robin!

In de beelden bovenaan de pagina zie je zwangere Gaby Blaaser, die haar 'babybelly' showt'!

(Bron foto @sbs)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.