Terug

Volg Shownieuws

Ex Gers Pardoel over vermeende mishandeling: 'Hij duwde me van de trap'

Ex Gers Pardoel over vermeende mishandeling: 'Hij duwde me van de trap'

Nieuws

3 aug 2021, 16:17

Begin dit jaar vertelt Sélina van Gool, de ex van Gers Pardoel, dat ze is mishandeld door de rapper. Ze deed aangifte tegen hem voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. In een interview met de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws onthult Sélina nu de bizarre details over de vermeende mishandeling.

Gers en Sélina zetten in 2017 na dertien jaar een punt achter hun relatie. De twee hebben samen twee kinderen: zoontje Goud (6) en dochtertje Rocci (5). Ook blijft Sélina nog een tijdje de manager van de artiest. Alleen de 'werkrelatie' houdt niet lang meer stand na de breuk. De ex-partners lijken in eerste instantie liefdevol uit elkaar te gaan, maar dat blijkt schone schijn. Sélina doet begin dit jaar namelijk aangifte tegen haar ex.

In een openhartig gesprek met Het Laatste Nieuws noemt Sélina haar ex 'knettergek'. "Gerwin (Gers zijn echte naam, red) heeft een issue", begint ze. "Daarom heeft hij ook altijd op een speciale school gezeten. Gers is een geniale liedjesschrijver, maar tegelijkertijd ook knettergek.” Voor de fame

Nog voor Gers zijn fame gaat het volgens Sélina de verkeerde kant op. "We stonden met zijn allen voor de deur van de discotheek, toen Gerwin ineens opdook. Hij was kwaad en trok uit jaloezie mijn ketting van mijn hals. Toen de ketting viel en ik hem wilde oprapen, griste hij hem weg en rende hij weg. Toen heb ik hem ’n week niet gehoord. Daarna belde hij me huilend op om zich te excuseren."

Toch gaat het in 2011 pas écht goed mis, wanneer Sélina naar de verjaardag van haar opa wil. "Gerwin was ziek en wilde dat ik bij hem bleef. Hij werd heel kwaad. Ik had toen nog een huistelefoon en die rukte hij uit de muur alvorens hem kapot te gooien", onthult ze. "Toen ik zei dat hij weg moest gaan, begon hij me te duwen en met huisraad te bekogelen."

Sélina zegt naar de slaapkamer te zijn gevlucht, maar dat hielp niet. "Hij sloeg dwars door de deur. Daar heeft hij me op de grond gegooid en is hij met zijn schoen op mijn hoofd gaan staan. Hij heeft ook alles uit mijn kasten gegooid. Dat was de eerste keer dat ik op advies van mijn broer een klacht tegen hem heb ingediend."

Agressieve buien

Volgens Sélina komen de 'agressieve buien' van Gers onder andere door alcoholgebruik. "De een wordt daar lacherig van, de ander valt in slaap, maar hij werd agressief. Dan ging hij ruziemaken en gooide hij met dingen. In zo’n bui is hij ooit thuisgekomen en ons eigen huis beginnen te bekogelen. Ook weer met alles wat hij vond. De politie is toen ter plaatse gekomen en zei: ‘Wauw meneer, jij bent dus letterlijk je eigen ruiten aan het ingooien. We stellen voor dat jij ergens anders heen gaat, want je moet nu je vrouw en kinderen even met rust laten.'"

Kantelmoment

De maat is bij Sélina is vol wanneer - volgens haar - Gers haar van de trap gooit in het bijzijn van hun kinderen. "Rocci kon nog niet eens lopen. Rocci ziet haar mammie als ‘een baas’. Als een sterke vrouw die haar eigen zaakjes regelt. Maar thuis kreeg die mama wel klappen. Ik wilde mijn dochter niet laten opgroeien met dat idee."

Reactie Gers Shownieuws heeft Gers gevraagd om te reageren op de beschuldigingen van zijn ex. Volgens het management van de rapper zijn de beweringen onwaar en op sensatie berust. "We betreuren het ten zeerste dat dit zonder enig kritisch vermogen door velen als waarheid wordt aanzien. Verder wil Gers uit respect voor Sélina maar vooral voor zijn kinderen niet reageren op deze aantijgingen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.