Terug

Volg Shownieuws

Sneert Ellemieke naar haar ex-man Sergio?

Sneert Ellemieke naar haar ex-man Sergio?

Nieuws

4 mei 2021, 14:38

Ellemieke Vermolen komt dinsdag met een cryptische post op Instagram. Deelt ze met deze opmerkelijke tekst een sneer uit naar haar ex Sergio Herman?

Zo schrijft Ellemieke in haar Instagram Stories: "Een sterke vrouw zoekt geen wraak. Ze gaat verder en laat karma haar vuile werk opknappen." Shownieuws heeft Ellemieke om opheldering gevraagd, maar zij heeft dinsdagmiddag nog niet gereageerd.

Begin dit jaar werd bekend dat zij en haar man Sergio Herman na twaalf jaar huwelijk uit elkaar zijn. Ellemieke liet in een Q&A op Instagram weten dat ze nog wel veel verdriet heeft, maar dat ze er sterker van wordt. "Een scheiding is niet gemakkelijk, maar ondanks al het verdriet word ik er sterker van...Ik geloof dat bepaalde dingen moeten gaan zoals ze moeten gaan...Loslaten en vertrouwen hebben." En ondanks de liefdesbreuk is ze niet van plan om weer naar Nederland te verhuizen. "Ik blijf absoluut in Knokke. Het is hier zo mooi!", post ze.

Sergio en Ellemieke twee traden in 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben twee zonen samen: Noah en Zenna; hun derde kindje overleed vlak voor de geboorte. Over de precieze reden van de breuk is nog altijd niets bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.