Terug

Volg Shownieuws

Ex On The Beach-deelneemster beleeft zware zwangerschap

Nieuws

24 dec 2021, 16:33

Jørney Hendrikx, bekend van het realityprogramma Ex On The Beach: Dubble Dutch, laat op Instagram weten dat de laatste loodjes van haar zwangerschap allesbehalve vlekkeloos verlopen.

Inmiddels zit de zwangere Jørney in week 40 van haar zwangerschap, maar heeft de realityster enorm last van weeën.

"Zoals jullie hier kunnen zien loop ik al enkele dagen met weeën het gaat allemaal niet heel gemakkelijk. But she is allllll worth it! Keep you guys posted and BIGBIG LOVE to all the support!", laat de vriendin van die andere Ex On The Beach-deelnemer en vader, Odim, aan de buitenwereld weten.

Vruchtwater

Halverwege deze maand hield diezelfde Jørney haar volgers op de hoogte, nadat zij meerdere berichten vanuit het ziekenhuis deelde. "Ik heb een beetje vruchtwater verloren en heb voorweeën, maar nog geen echte weeën. Dus ik moet elke dag op controle komen, en dan gaan ze kijken hoe het met de baby gaat. De hele reactie van Jørney, die over een paar dagen is uitgerekend, is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.