Terug

Volg Shownieuws

Ex Tygo Gernandt stomverbaasd: 'We zijn juist definitief uit elkaar'

Nieuws

10 juli 2024, 11:26

Tygo Gernandt, die vorig jaar vertelde dat hij weer single is (zie video), liet onlangs weten dat hij toch weer samen is met zijn 24 jaar jongere ex-vriendin Dianne van den Eng. Maar nu blijkt; zíj weet helemaal van niks!

Dianne zegt in de nieuwste Weekend: "We zijn juist definitief uit elkaar. Ik was echt verbaasd door wat hij zei. Er is nogal veel gebeurd in onze relatie. Het werkt gewoon niet. Het is ook moeilijk om een relatie te hebben met iemand die elke dag drinkt in de kroeg, maar ook echt elke dag."

Tygo vertelde eerder aan Weekend dat hij (weer) gelukkig is met zijn Dianne, zo zei hij: "Het is nooit echt kapotgegaan." Maar volgens zijn ex dus wél. "Ik was heel erg verliefd op hem, maar qua relatie is het ellende."

Bij Juicechannel verschenen er beschuldigingen over Tygo en contact met andere dames, onder meer met Nicolette Kluijver, terwijl hij met Dianne ging. Zij reageert hierop: "Er is gewoon veel gebeurd. Ik ga er verder niet op in."

Volgens Dianne heeft Tygo "erge bindingsangst". “Een paar weken geleden gingen we definitief uit elkaar. Het werkte gewoon niet. Hij is echt een lieve schat met een hart van goud, maar ik ben hem liever kwijt dan rijk."

Pijn

Tygo vertelde vorig jaar nog over de breuk met Dianne in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. "Ik heb wel een relatie gehad de afgelopen zeven maanden, maar dat ging op en neer. We deden elkaar vaak meer pijn dan liefde."

Dat kwam volgens de televisiemaker door het feit dat de twee "vertrouwen" allebei moeilijk vonden. "Ik mis wel de arm", zei de acteur daarna over het hebben van een relatie. "Ik kom altijd alleen thuis. Het is wel eenzaam ook. Ik kan dat wel missen, ja."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(headerfoto: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.