Terug

Volg Shownieuws

Ex-vriend Teun Föhn aangeslagen: 'Hij heeft me belazerd'

Nieuws

23 mrt 2022, 20:29

Jeroen, de ex-vriend van Teun Föhn, haalt keihard uit naar zijn voormalige geliefde. "Ben zwaar belazerd", laat hij woensdag aangeslagen weten aan Shownieuws.

Dinsdagavond meldde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in de tv-uitzending van Shownieuws dat hun liefdessprookje voorbij is.

Urk!-realityster Teun Föhn is weer vrijgezel
0:59
Urk!-realityster Teun Föhn is weer vrijgezel

Jeroen is diep teleurgesteld en voelt zich enorm gekwetst. "Ik ben emotioneel helemaal kapot", zegt hij tegen Shownieuws. "Het enige wat ik kan zeggen is dat hij mij belazerd heeft en daar bedoel ik niet financieel mee. Hij is nu overal zijn straatje aan het schoonvegen. Wat voor mij als een sprookje begon, is nu een hel voor mij. Ben er helemaal kapot van. Dacht dat Teun de ware liefde was."

In weekblad Privé vertelt Teun dat ze beiden om de tafel hebben gezeten, maar volgens Jeroen is dat helemaal niet waar: "We hebben al 2,5 maand geen contact meer met elkaar."

Teun Föhn heeft inmiddels via zijn manager gereageerd op de emotionele reactie van zijn ex-vriend Jeroen en die is hier te lezen. Op Instagram deelde de kapper uit Urk de liefdesbreuk ook met zijn volgers:

Aanzoek

Aan Shownieuws vertelde Jeroen in oktober nog dat hij Teun met kerst ten huwelijk wilde vragen:

Gaat Jeroen Teun ten huwelijk vragen?
0:32
Gaat Jeroen Teun ten huwelijk vragen?

Dolgelukkig

De vlag hing er dus vrijwel exact een jaar geleden heel anders bij in Urk. In de video hieronder zie en hoor je Teun meer vertellen over hoe het contact tussen hem en Jeroen tot stand kwam:

Teun Fohn over nieuwe liefde
0:47
Teun Fohn over nieuwe liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.