Terug

Volg Shownieuws

Ex-vriendin Juvat laat van zich horen

Nieuws

23 juni 2022, 23:11

Nadat Juvat Westendorp dinsdagmiddag bevestigde dat zijn relatie met Ruby voorbij is, draaide de geruchtenmolen overuren. Ruby, de ex-vriendin van Juvat laat voor het eerst van zich horen.

Via Instagram laat Ruby weten dat de verhalen die rond gaan over het internet niet waar zijn. "We kwamen er gewoon al snel achter dat wij toch teveel verschillen."

Het leek erop dat de acteur alweer een nieuwe liefde zou hebben en al een tijdje met haar om zou gaan. Volgens Ruby is hier niks van waar. "In januari waren wij nog samen op vakantie. De verhalen dat hij al tijdens mij met iemand anders was zijn onzin"

Verdriet

De breuk doet Ruby ontzettend veel pijn. "De relatiebreuk heeft mij veel verdriet gedaan. Ik ben al een tijdje bezig om dit te verwerken. Ik hoop ook dat wij beide hier de rust voor krijgen."

Liefdevol

Ondanks de breuk spreekt Ruby liefdevol over haar ex. "Dat hij direct iemand anders heeft gevonden waar hij een connectie mee heeft gun ik hem ook. Ik vind het spijtig dat wij niet zijn geslaagd maar daarin misgun ik hem niets." Tevens is Ruby erg dankbaar voor de lieve reacties die ze ontvangt op Instagram.

Vorige jaar schreeuwde Juvat nog op Instagram van de daken hoe erg hij wel niet verliefd was op Ruby en zo ook voor de camera van Shownieuws. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.