Terug

Volg Shownieuws

Juvat Westendorp over 'nieuwe liefde' na relatiebreuk

Nieuws

21 juni 2022, 19:28

Nadat Juvat Westendorp dinsdagmiddag bevestigde dat zijn relatie met Ruby voorbij is, draaide de geruchtenmolen overuren. De acteur zou namelijk alweer een nieuwe liefde hebben. Aan Shownieuws vertelt hij nu hoe het zit.

Volgens het onlinejuicekanaal JuiceChannel heeft Juvat zijn hart alweer verloren aan een andere dame. Hij vindt het vervelend dat dit nu rondgaat op het internet. "Ik wens haar (ex Ruby, red) niets dan goeds en vind het dan ook vervelend dat ze op deze manier geconfronteerd wordt met de situatie."

Toch bevestigt Juvat wel dat hij inmiddels een oogje heeft op iemand anders. "Het klopt dat ik kort na onze breuk iemand ben tegen gekomen en daarmee onderzoek ik nog of het ergens toe leidt. Daar wil en kan ik verder weinig over zeggen, de tijd zal het leren."

In de uitzending van Shownieuws spraken ze over de breuk. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Vorige jaar schreeuwde Juvat nog op Instagram van de daken hoe erg hij wel niet verliefd was op Ruby en zo ook voor de camera van Shownieuws. Je ziet het in onderstaande video.

Ruby over haar liefje Juvat
0:39
Ruby over haar liefje Juvat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.