Terug

Volg Shownieuws

EXOB-Jørney openhartig over 'stressvolle' zwangerschap

EXOB-Jørney openhartig over 'stressvolle' zwangerschap

Nieuws

2 juli 2021, 22:20

Jørney uit Ex On The Beach verraste deze week vriend en vijand wanneer ze bekend maakt zwanger te zijn. Niet alleen is de zwangerschap een verrassing, ook de vader van de nog ongeboren spruit is een grote schok. Aan Shownieuws vertelt Jørney hoe het nu met haar gaat.

De zwangerschap begint erg heftig voor de realityster. "Het was een hele heftige periode voor mij. Ik was zo moe en misselijk. In het begin alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts. Het werd steeds erger."

Stress

Niet alleen de zwangerschapskwalen zijn pittig voor Jørney. De papa van de baby blijkt Odim te zijn, een andere EOTB-deelnemer met wie ze een relatie had. Het bezorgd Jørney een hoop stress en daarom vindt ze het moeilijk om te stoppen met roken. "Ik werd er echt chagrijnig van. De dokter gaf aan om het (roken, red) af te bouwen en niet om in één keer cold turkey te stoppen. Nu ben ik helemaal gestopt."

Verder vertelt Jørney dat ondanks de stress alles goed gaat met de baby. "Die is helemaal gezond."

Het hele gesprek met Jørney is te zien in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.