Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Jørney en Odim verbreken relatie

EOTB-Jørney en Odim verbreken relatie

Nieuws

22 juni 2021, 19:13

Het is over en uit tussen Jørney en Odim van Ex on the Beach. Op Instagram laat Jørney weten dat het ook niet meer goed komt tussen hen.

Het gonsde al langer van de geruchten dat de relatie tussen Jørney en Odim op een vervelende manier ten einde was gekomen. Jørney besloot op haar Instagram Stories zich uit te laten over de breuk.

Zwaar

"Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed", begint de EOTB-ster op haar Instagram Stories. "Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven geen berichten meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren."

De EOTB-ster 'wenst hem het allerbeste'. "We hebben ook een fijne, mooie tijd gehad, dus ik wil daaraan denken en niet aan alle slechte dingen."

Gewond

Mede-deelneemster Lesley deed vandaag een heftige onthulling. Zij liet verwondingen in haar gezicht zien op Instagram die het gevolg bleken te zijn van een incident met Shani, die tevens meedeed aan Ex on the Beach.

In de video bovenaan de pagina legt Lesley uit wat er is gebeurd. "Ik wil hier niet teveel aandacht aan besteden, maar ik ga jullie het verhaal even kort uitleggen. Dit weekend was ik samen met alle originals (mede-deelnemers Ex on the Beach, red.) op een feestje. Tijdens een opdrachtspelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat voedselgevecht heeft zij, zoals ze zelf zegt 'per ongeluk' een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.