Terug

Volg Shownieuws

Expeditie-afvaller reageert op 'gore rat' opmerking

Nieuws

20 nov 2023, 13:44

Expeditie Robinson, het programma waar ook een Shownieuws-deskundige in te zien was (zie video), kent winnaars en verliezers. Vorige week moest Krista Arriëns het programma verlaten. Deze actie bleek deze week nog lang niet vergeten en vergeven.

*Let op dit artikel bevat spoilers*

Afvaller

We zien in de aflevering dat Radmilo aan de groep vraagt om hem eruit te stemmen. Dit lijkt iedereen een goed plan te vinden, behalve Ilse, Willem en Jochen. Uiteindelijk krijgt Iris Enthoven de meeste stemmen op de raad, tot haar grote verbazing: "Rambo heeft toch aangegeven dat hij naar huis wil? Dus ik snap het niet helemaal goed eigenlijk.", zegt de presentatrice. Jochen neemt het woord: "De vorige Eilandraad is de toon gezet." Iris barst in huilen uit: "Ik heb nooit tegen Krista gelogen."

Gore rat

Vervolgens stapt Radmilo op en vertelt dat hij ook het spel zal verlaten. Iris kan de actie niet loslaten: "Ik wil helemaal niet gaan", snikt ze. Dan spot ze Willem: "Je bent echt een gore rat. Holy shit. Bedankt voor het verpesten van mijn droom", sneert ze.

Reactie

In Back2Base reageert Iris nu op haar 'gore rat' uitspraak: "Ik had helemaal niks door, ik was ook helemaal niet echt met het spel bezig", geeft ze toe. "De vieze rat uitspraak heb ik gemaakt, omdat ik met hem natuurlijk op winnaarseiland zat en hij mij een pinkbelofte had gedaan om op Radmilo te gaan". Voor Iris haar gevoel is ze 'een beetje dupe geworden van alle drama'.

In de video hieronder zie je meer over Expeditie Robinson 2023.

Dit kunnen we verwachten van Expeditie Robinson 2023
1:33
Dit kunnen we verwachten van Expeditie Robinson 2023

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.